4 posjoner
1 1/2 dl hvetemel eller glutenfritt mel
1 dl sukker
2 dl kokosmasse
125 g smør
Bland melet med sukker og kokos.
Skjær smøret i små biter og smuldre det sammen med melblandingen til en smidig deig. Eller du kan også blande alt i en food processer.
For glutenallergikere kan man bruke gluttenfritt mel, og man kan bruke tagatose i steden for sukker som jeg har gjort her. Men da bruker du halve mengden av det som står oppgitt. Jeg skulle lage dessert til flere så jeg ganget oppskriften med 3. Til 12 personer.
Jeg smurte posjonsformene og hadde jordbær og blåbær i, før jeg hadde deigen i.
Fyll:+
10 jordbær
200 g bringebær
150 g blåbær
Stekes midt i ovnen ved 200 grader i 15 – 20 min.
Avkjøl og server paien med noen friske bær og vaniljeis til. Paien kan også serveres lun.