Middagen min i dag er vel en rett som kan lages og brukes på mange måter. Det har vel blitt brukt som Dessert m/is – syltetøy – honning/sirup, frukt/bær, krem og vaniljekrem. Kan brukes som forrett m/ div. fyll. Og som jeg nå har tenkt å ha i dag vanlige pannekaker m/ et kjøttdeigfyll. GLEDER MEG.
Pannekaker:
(15 – 20 stk.)
1 1/2 dl hvetemel
1 1/2 dl sammalt hvetemel
1/2 ts salt
5 dl melk
4 egg
Bland mel og salt. Tilsett ca halvparten av melken.
Rør godt til en tykk og klompfri røre.
Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca 1/2 time.
Kjøttdeigfyll:
Har rensket og delt opp en hvitløk og en vanelig løk. Bruker alltid karbonadedeig så det blir det i dag også. Steikte dette i en jerngryte og tilsatte en liten boks mais og en liten boks skivet champignon. Krydret med salt, pepper, malt nellik og malt ingefær. Blandet alt sammen og puttet dette på pannekakene.
Grei hverdagsmiddag på en vanlig onsdag.
GOD APPETITT.
Dette så godt ut!! takk for tipset, denne skal jeg prøve en dag 🙂