Sukkerbrød:
5 egg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvetemel
(1/2 ts bakepulver)
Til formen:
Smør eller margarin
brødrasp eller semulegryn.
Arbeidstid: Ca. 20 min
Steketid: Ca. 40-50 min.
Pisk egg og sukker til en lys og luftig eggedosis. Sikt melet ( evnt. med bakepulveret) og bland det forsiktig i eggedosisen. Hell røren i smurt og strødd form. Stek kaken i 170ºC, i ca. 40-50 min. Avkjøl kaken på rist.
Pisk 7, 5 dl med kremfløte.
Del kaka i 2 og ha godt med jordbær mos på.
Evnt. dynk med juice, for å oppnå fuktighet i bunnen.
Legg så på banan og krem i mellom
lagene.
Ha krem oppå og rundt kaka, og pynt den etter ønske.
Bløtkake er festkake og bursdagskake. Kjempe godt.