Havregrynstopper.

image

150 g smør eller margarin
60 g havregryn (2 dl)
120 g hvetemel (2 dl)
175 g farin ( ca 2 dl)
1/2 dl fløte
1/2 dl lys sirup
1/2 ts bakepulver
Evnt. 1 ts vaniljesukker

image

Så tilsatte jeg revet skal av 1 appelsin. ( kan sløyfes)
Arbeidstid: Ca. 35 min.
Steketid: 5-6 min.
Obs, må passes på i ovnen,  blir fort brent.

Smelt fettstoffet og avkjøl det litt.
Tilsett de øvrige ingrediensene og bland godt. Sett deigen i små topper på en smurt bakeplate med teskje.  La det være god avstand mellom toppene, for de flyter ut under steking.

image

Stek kakene i varm ovn. 200 grader,  5-6 min.  Kan kakene kjøle seg litt på platen før de tas forsiktig av og legges på en kakerist for å bli kalde.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *